piątek, 25 maja 2012

Córuś - mistrzyni piekarnika ;-)

I ja tak cały dzień przed komputerem i prawie w kosmosie, ale jeść coś trzeba. Niezawodna Ula uratowała sytuację i przygotowała pyszny obiad. Żałujcie, że nie jedliście z nami!





Szparagi na cieście francuskim z bekonem. Stąd



6 komentarzy:

  1. Gratuluję Córuni! Ula, nie znałam Cię od tej strony. Jednak artystką można być na różne sposoby.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Gotowania na pewno nie nauczyła się ode mnie ;-)

      Usuń
  2. Ooo, jak to wygląda!!!
    Ula - szacunek :-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Jak dla mnie bomba - uwielbiam takie zapiekane papu...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Polecam, prosta robota. Mniemam, że szparagi spokojnie można zastąpić grubiej pokrojoną cukinią, też wyjdzie pyszne!

      Usuń
  4. Pysznie wygląda :-)
    A mnie się właśnie piekarnik raczył zepsuć :-(

    OdpowiedzUsuń